Nicolas geniet van vrouwelijke aandacht in 'De Perfecte Date'

13/02/2012 - 10:10

'De Perfecte Date', dat is wat Nicolas uit Ninove hoopt te beleven. Hij waagt zijn kans bij drie vrijgezelle dames en verdiept zich in hun leefwereld. Nicolas nadert de kaap van dertig, maar blijft een speelvogel in hart en nieren. Hij geniet van vrouwelijke aandacht en staat altijd open voor een leuke date. 

De 25-jarige Lies uit Meert waagt als eerste haar kans. Deze avontuurlijke jongedame zag al heel wat van de wereld en dat is een passie die niemand haar kan afnemen. Wanneer ze haar date ontmoet, heerst er van beide kanten meteen een positief gevoel. Lies en Nicolas kunnen het goed met mekaar vinden en zetten de gemoedelijke sfeer verder in het Nederlandse Breskens. Daar geniet het duo van een winterse tocht met huskyhonden…

Party animal Joyce is als tweede aan de beurt. Een cola drinken op het appartement, de honger stillen in de frituur en de avond swingend afsluiten in een discotheek, meer is er voor Joyce niet nodig om een perfecte date te beleven. Maar valt dit concept ook bij haar date in de smaak? Hoewel de twee totaal verschillende types zijn, wordt er de hele avond flink wat afgelachen.

Afsluiten doet Nicolas bij de 27-jarige sportfreak Lisbeth. Deze medisch vertegenwoordiger uit Laarne fietst elke week maar liefst 300 kilometer en heeft dan ook een sterke ‘need for speed’. Dat zal Nicolas geweten hebben. Lisbeth neemt hem mee naar de Vlaamse Ardennen, waar ze zich aan de 42 kilometer lange Eddy Merckxroute wagen. Een zware uitdaging voor een verstokte roker zoals Nicolas…

Maandag 13 februari om 20.45

Ontdek meer over De Perfecte Date

Nieuwe fragmenten

De perfecte date programma info

Eén vrijgezel, drie dates, één afspraakje en één uitverkorene. Dat is in een notendop waar het in ‘De Perfecte Date’ om draait. Single mannen of vrouwen stappen vier weken lang binnen in de leefwereld van drie potentiële partners. In elke aflevering staat één vrijgezel centraal die zijn sociale leven een nieuwe impuls geeft en zich door drie blind dates mee op sleeptouw laat nemen.

Een rondleiding in hun woning, samen genieten van een etentje en met z’n twee op stap gaan... Meer is er niet nodig om mekaar beter te leren kennen. Van een museumbezoek tot een partijtje indoor skiën of een kasteelbezoek, de vrijgezelle dames en heren dompelen hun date onder in hun favoriete tijdverdrijf. Op die manier geven ze een stukje van hun persoonlijkheid bloot en wordt snel duidelijk tussen welke duo’s de grootste klik ontstaat.

Wanneer alle afspraakjes achter de rug zijn, is het tijd om de rollen om te draaien. De single kiest zijn favoriete date en nodigt de uitverkorene uit op een afspraakje naar haar/zijn keuze. De drie vrijgezellen beleven spannende tijden. Eén van hen mag zich namelijk opmaken voor een extra avond vol verrassingen, terwijl de twee anderen zich tevreden moeten stellen met de pizzaman. Ontstaat er aan het einde van de rit een match? Worden de twee vrienden? Of blijft het bij die ene leuke date?