Het klikt tussen Nicolas en Lies

14/02/2012 - 13:10

Lies vindt het jammer dat de dag al is afgelopen, na een geslaagde date met Nicolas. Ook die laatste heeft het erg naar zijn zin gehad.

Ontdek meer over De Perfecte Date

Nieuwe fragmenten

De perfecte date programma info

Eén vrijgezel, drie dates, één afspraakje en één uitverkorene. Dat is in een notendop waar het in ‘De Perfecte Date’ om draait. Single mannen of vrouwen stappen vier weken lang binnen in de leefwereld van drie potentiële partners. In elke aflevering staat één vrijgezel centraal die zijn sociale leven een nieuwe impuls geeft en zich door drie blind dates mee op sleeptouw laat nemen.

Een rondleiding in hun woning, samen genieten van een etentje en met z’n twee op stap gaan... Meer is er niet nodig om mekaar beter te leren kennen. Van een museumbezoek tot een partijtje indoor skiën of een kasteelbezoek, de vrijgezelle dames en heren dompelen hun date onder in hun favoriete tijdverdrijf. Op die manier geven ze een stukje van hun persoonlijkheid bloot en wordt snel duidelijk tussen welke duo’s de grootste klik ontstaat.

Wanneer alle afspraakjes achter de rug zijn, is het tijd om de rollen om te draaien. De single kiest zijn favoriete date en nodigt de uitverkorene uit op een afspraakje naar haar/zijn keuze. De drie vrijgezellen beleven spannende tijden. Eén van hen mag zich namelijk opmaken voor een extra avond vol verrassingen, terwijl de twee anderen zich tevreden moeten stellen met de pizzaman. Ontstaat er aan het einde van de rit een match? Worden de twee vrienden? Of blijft het bij die ene leuke date?