Chris is tien maanden vrijgezel

03/02/2012 - 12:00

In de tweede aflevering van ‘De Perfecte Date’, op maandag 6 februari, is het de beurt aan de 42-jarige vrijgezel Chris om zich te laten verrassen door drie leuke dames. Deze Antwerpenaar is erg sociaal aangelegd en voelt zich het best wanneer hij onder de mensen vertoeft. Chris is nu tien maanden vrijgezel, maar dat hoeft voor hem niet te lang meer te duren. Een ‘perfecte date’ zou voor Chris al een prima start zijn.

Het eerste adres dat Chris aandoet is dat van Saskia. Zij bewoont een penthouse die uitkijkt op het bruisende hart van Antwerpen en wil haar date graag laten meegenieten van dit unieke uitzicht. Al van bij het eerste oogcontact is duidelijk dat de twee het goed met mekaar kunnen vinden en ook de rest van de avond verloopt op wieltjes. Saskia en Chris trekken het bos in voor een tochtje te paard en zakken nadien af naar een hippe Antwerpse bar.

Van het Antwerpse centrum trekt Chris naar de stille Kempen, waar de 28-jarige Ils op hem wacht. Deze ambitieuze schoonheidsspecialiste kiest voor de directe aanpak en trakteert haar gast op een professionele massage. Klinkt als de perfecte date, maar is het dat ook? Na de ontspanning is het tijd voor inspanning. Ils neemt Chris mee naar de indoor skipiste in het Nederlandse Landgraaf, waar de avond eindigt bij het warme haardvuur.

De 27-jarige Nancy mag als laatste proberen om een extra afspraakje met Chris in de wacht te slepen. Deze bezige bij en workaholic is eveneens afkomstig uit het Antwerpse en geniet al drie jaar van haar vrijgezellenleven. Toch staat ze er voor open om nieuwe mensen te leren kennen en daarbij is een goede eerste indruk volgens haar van groot belang. Nancy wil Chris verrassen met een bijzondere date, maar veroorzaakt een bedenkelijke frons op zijn gezicht…

Maandag 2 februari om 20.45

 

Ontdek meer over De Perfecte Date

Nieuwe fragmenten

De perfecte date programma info

Eén vrijgezel, drie dates, één afspraakje en één uitverkorene. Dat is in een notendop waar het in ‘De Perfecte Date’ om draait. Single mannen of vrouwen stappen vier weken lang binnen in de leefwereld van drie potentiële partners. In elke aflevering staat één vrijgezel centraal die zijn sociale leven een nieuwe impuls geeft en zich door drie blind dates mee op sleeptouw laat nemen.

Een rondleiding in hun woning, samen genieten van een etentje en met z’n twee op stap gaan... Meer is er niet nodig om mekaar beter te leren kennen. Van een museumbezoek tot een partijtje indoor skiën of een kasteelbezoek, de vrijgezelle dames en heren dompelen hun date onder in hun favoriete tijdverdrijf. Op die manier geven ze een stukje van hun persoonlijkheid bloot en wordt snel duidelijk tussen welke duo’s de grootste klik ontstaat.

Wanneer alle afspraakjes achter de rug zijn, is het tijd om de rollen om te draaien. De single kiest zijn favoriete date en nodigt de uitverkorene uit op een afspraakje naar haar/zijn keuze. De drie vrijgezellen beleven spannende tijden. Eén van hen mag zich namelijk opmaken voor een extra avond vol verrassingen, terwijl de twee anderen zich tevreden moeten stellen met de pizzaman. Ontstaat er aan het einde van de rit een match? Worden de twee vrienden? Of blijft het bij die ene leuke date?