Zwangere Sneeuwwitje wordt door vier prinsen gekust

22/03/2014 - 20:19

Sasha kroop een paar geleden in de rol van Sneeuwwitje voor de gelijknamige musical. Vandaag trekt ze opnieuw haar kleed aan, en moet ze blindelings herkennen wie van de vier haar échte prins is.

Ontdek meer over De Parenclub

De Parenclub programma info

Twaalf weken op rij nemen twee bekende gezichten het samen met hun partner tegen elkaar op in dit programma vol verassende, hartverwarmende en bij momenten onthullende momenten. Rani De Coninck brengt als presentatrice van dit spelprogramma bekende Vlaamse koppels - vaak voor het eerst - samen op tv. In vier rondes en een finale leert de kijker de bekende gezichten én hun partners op een speelse manier beter kennen.

Ook het publiek van 'De Parenclub' bestaat uitsluitend uit liefdesparen, 35 verliefde stelletjes om precies te zijn. Zij spelen ook zelf mee in het programma tijdens het publieksspel. Het gerenommeerde onderzoeksbureau iVOX voerde in opdracht van het programma een enquête uit bij 1.000 Vlamingen in een relatie. Die enquête leverde een schat aan informatie op over de gewoonten en gebruiken van koppels in Vlaanderen. Tussen de verschillende rondes door krijgen de publiekskoppels vier vragen over de resultaten van dit onderzoek. Het koppel dat de vragen het best én het snelst beantwoordt, maakt in het finalespel kans op een fantastische droomreis. Wat die reis inhoudt en of het duo die prijs wint, hangt af van de prestatie van het best scorende bekende koppel.