De miss-business

04/07/2017 - 15:03

Venezuela is in de ogen van velen het land van de ideale schoonheid. Zes keer leverde het Zuid-Amerikaanse land een Miss Universe, zes keer een Miss World, vijf keer een Miss International. Venezuela is dan ook de absolute wereldrecordhouder in het afleveren van Missen.

Voor de nationale verkiezing zijn er elk jaar duizenden kandidates. Het kroontje is zo gegeerd, dat de meeste meisjes er werkelijk alles voor over hebben. Ze besteden gemiddeld een vijfde van hun inkomen aan make-up en lichaamsverzorging en velen van hen werken zich zelfs in de schulden om plastische chirurgie te kunnen betalen. In de reportage van dinsdag 4 juli worden drie jonge schoonheden gevolgd die hun droom achterna jagen.

De geheimen van de Venezolaanse Miss-business, dinsdag om 21.55 in Telefacts Zomer.

Ontdek meer over Telefacts

Nieuwe fragmenten

Bekijk volledige afleveringen

Telefacts

Telefacts, vanaf woensdag 6 september 

Birgit Van Mol leidt elke week spraakmakende reportages en internationaal bekroonde documentaires in. Onderwerpen die u aanbelangen, achtergrond bij de grote nieuwsfeiten, straffe undercoverreportages, maar evenzeer verhalen die simpelweg raken. Kortom, het beste van wat er op de internationale televisiemarkt te vinden is.  

Telefacts is er steeds op woensdag rond 22.30 bij vtm.

 

Extra