vtm lanceert eind oktober een nieuwe comedyshow

DED’s It Productions werkt momenteel aan een nieuwe humoristische reeks voor vtm. De makers van 'Chris & Co' en 'Wij van België' vonden dat Vlaanderen rijp was voor wat zelfrelativering in een gloednieuwe comedyshow.

Confronterende imitaties

Iedereen die bekend is in Vlaanderen en ook wel een beetje daarbuiten, kan binnenkort rekenen op een imitatie die soms confronterend, doch steeds respectvol is. Deze klus zal geklaard worden door een divers gezelschap van 8 performers, 5 mannen en 3 vrouwen.

Gepaste persiflages en parodieën

Ook alle bekende en succesvolle televisieprogramma’s van het voorbije jaar, ongeacht de zender, krijgen een gepaste persiflage of parodie. Geen enkel genre is uitgesloten, van de ernstige journalistiek uit ‘Het Nieuws’ of de populaire quiz ‘De Pappenheimers’ over de succesvolle reality van ‘Mijn Restaurant!’ tot de harde politiefictie in ‘Code 37’.

Bekende gezichten zullen binnenkort van een humoristisch spiegelbeeld worden voorzien door: Walter Baele, Barbara Sarafian, Nathalie Meskens, Yvan Pecnik, Clara Cleymans, Guga Baul, Jonas Van Geel en Chris Van Espen.

Elke gelijkenis met bestaande personen is dit keer zeker niet louter toevallig.

Eerste beelden in 'De Woensdagshow'

In ‘De Woensdagshow’ presenteren Evi Hanssen van Bram Van Deputte de eerste beelden van deze nieuwe comedyshow, die vanaf eind oktober bij vtm wordt uitgezonden.