'De Kotmadam' zoekt lachers!

09/09/2014 - 15:31

Jeanne, Jef en de studenten hebben deze zomer dertien gloednieuwe en super grappige afleveringen opgenomen. Maar ze zijn nog niet helemaal klaar. Wat nog ontbreekt is de lach van het publiek, en daar hebben we jou voor nodig!

Kom op zondag 21 september 2014 naar Sint-Truiden en kijk samen met de acteurs in avant-première naar de nieuwe afleveringen.  Jouw lach en applaus worden opgenomen en later onder de beelden gemonteerd. 

Er zijn 4 opnamesessies - 11h00 - 14h00 - 17h00 - 20h00 - waarin telkens 3 à 4 afleveringen worden vertoond.

 

Tussen de sessies door kan u foto’s maken en handtekeningen verzamelen van je favoriete Kotmadam-acteurs.  Katrien Devos en haar collega’s zijn er die dag helemaal voor de echte fans!
De lachopnames gaan door in THEATER DE ROXY, Rijschoolstraat 51 te Sint-Truiden. Parkeren kan je aan het nabijgelegen “Administratief Centrum” (Kazernevest). 

En deelnemen is GRATIS. 

Ben je geïnteresseerd en ouder dan twaalf jaar, reserveer zelf je plaats(en) op www.deroxy.be of bel naar 0479/027052 (De Roxy) of mail naar tickets@deroxy.be

 

Ontdek meer over De Kotmadam

Nieuwe fragmenten

De Kotmadam programma info

In haar huis naast Het Snoephuisje in Leuven stelt Jeanne Piens enkele studentenkamers ter beschikking. Alle soorten studenten – van studiefreaks tot  fuifbeesten  – zitten samen bij kotmadam Jeanne en haar ietwat onhandige man Jef. ‘De Kotmadam’ staat na vele jaren nog steeds garant voor een half uur lachplezier, gezellig met het hele gezin voor de buis.