De Kotmadam viert 25ste verjaardag met gloednieuw seizoen!

Na de zomer zijn Katrien Devos en Mark Verstraete er opnieuw met gloednieuwe afleveringen van De Kotmadam, het 22ste seizoen al. De langst lopende sitcom in de Vlaamse tv geschiedenis viert dit jaar zijn 25ste verjaardag. De eerste afleveringen gingen bij VTM op antenne op 30 december 1991.

De zomer van 2016 begon met afleveringen die net 25 jaar oud zijn, maar het succes bewijst dat er geen sleet zit op de langstlopende sitcom in Vlaanderen. Met seizoen 22 dat in september wordt uitgezonden en seizoen 23 in postproductie, bestaat De Kotmadam langer dan enig andere Vlaamse sitcom.

In seizoen 22 van De Kotmadam verhuren Jeanne en Jef nog altijd aan Lukas (Stoffel Bollu), Martha (Helle Vanderheyden), Viktor (Frederik Huys) en Ines (Anouck Luyten). In sommige afleveringen duiken ook nog ex-studenten op, zoals de nu hoogzwangere Paulien (Sarah Van Overwaelle) en de nerdy Filip (Mout Uyttersprot) die een pikant boek geschreven blijkt te hebben over zijn wilde avonturen met ene Jeanne, zijn kotmadam! Verder zijn er opnieuw terugkerende rollen van onder andere Herman Verbruggen, Ivan Pecnik, Fred Van Kuyck, Machteld Ramoudt en Ron Cornet. Gastrollen zijn er dit seizoen onder meer Greet Rouffaer, Leen Dendievel, Rik Verheye, Anthony Arandia en Marijn ‘Mijn Gedacht’ Devalck.