Streelmeisje Kathleen Luyts wil het schoppen tot BV

Kathleen werd 19 jaar geleden geboren in Heusden-Zolder. Deze Limburgse schone studeerde Moderne Talen - Wetenschappen en is momenteel bezig met haar lerarenopleiding Lager Onderwijs. Tussen het studeren door houdt Katleen zich vooral bezig met modellenwerk en miss-verkiezingen.

Hobby's: zumba, skiën.

Waarom ben je de ideale assistente? Ik ben opgewekt, heb een goed voorkomen en ben stipt. Ik ga er altijd volledig voor. Als Phaedra het kon met Jan Theys, yes I can met Koen Wauters!

Wat is je ultieme droomjob? Ik zou dolgraag een job in de mediawereld willen. Als dit niet zou lukken, ga ik volledig voor mijn klasje in de lagere school.

Heb je podiumervaring? Ja, ik deed mee aan tal van verkiezingen, waarbij ook media kwam kijken.

Wat verwacht je van 'De Juiste Prijs'? Een unieke ervaring en een zeer toffe periode. Toch ook wel hard werken natuurlijk.

Hoe ziet je sociaal leven eruit? Ik ben dagelijks weg met mijn lieve vriendinnen met wie ik altijd toffe dingen beleef.

Welke impact hebben BV's op jou? Vele BV's zijn een groot voorbeeld voor mij. Velen hebben het heel ver kunnen schoppen en ik zou willen dat ik dat binnen enkele jaren ook kan zeggen.

Heb je een idool? Wie? Al de presentatrices en BV's in de media zijn idolen of voorbeelden voor mij.

Beschrijf je zelf eens? Dynamisch, energiek, optimistisch. Ik wil altijd alles zo goed mogelijk doen, zodat iedereen tevreden is van mij.

Wil jij streelmeisje Kathleen voor altijd bij jou? Sla dan één van haar foto's op jouw pc op!