Aan de slag (minigolf)

De kandidaat krijgt twee beurten om het golfballetje in de hole te krijgen. Indien dat lukt, wint hij/zij de mooie prijs.

Er staan 6 producten opgesteld. De kandidaat krijgt 6 vlaggen waar de namen van de 6 opgestelde producten zijn opgeschreven. Er is een minigolfplatform opgesteld. Op het platform zijn 6 lijnen getrokken, voorzien van een opening waar de vlaggen inpassen.

De kandidaat moet de vlaggen in de gaten steken en dit afhankelijk van de prijs. Het product met de, volgens de kandidaat, laagste prijs moet als eerste geplaatst worden, enzovoort (dus van laag naar hoog).

De presentator onthult de prijskaartjes, van laag naar hoog. Bij een correcte vlag gaat hij verder naar de volgende en komt de kandidaat dus steeds dichter bij de 'hole'. Bij een fout in de rangschikking stopt de host. De kandidaat moet dan zijn/haar balletje in de 'hole' trachten te slaan van op de streep bij het laatste correcte vlaggetje. De kandidaat mag de 2 golfbeurten spelen. Als de kandidaat het balletje niet in de hole speelt, wint hij/zij niets.