Wat weet u nog over het jaar 1994?

16/10/2011 - 17:51

Wat u zich vast nog herinnert van 1994 is dat er gesjoemeld werd met Agusta helikopters en dat dat de kop van Willy Claes kostte. Dat Minister van Defensie Leo Delcroix tegen de lamp liep omdat hij in het zwart een villa in Zuid-Frankrijk liet bouwen. En dat de genocide in Rwanda plaats vond en 10 Belgische blauwhelmen om het leven kwamen. Tot zover de geschiedenis.

Maar weet u nog waarom de Amerikaanse acteur O.J. Simpson door de politie achtervolgd werd? Waarom Nelson Mandela zo blij was? Met welke hit Deus op MTV verscheen? Waarom Isabelle A met vlinders in haar buik zat? Met wie Michael Jackson in het huwelijk trad? Alles wat u beter al lang vergeten was, wordt nu weer opgefrist in: het Jaar 1994 voor Dummies.
 

Zaterdag 15 oktober 2011 om 20.05

Ontdek meer over ... voor Dummies

Nieuwe fragmenten

Dummies programma info

... voor Dummies grasduint in de archieven van Vlaamse en internationale zenders voor een bloemlezing van alle belangrijke en onbelangrijke gebeurtenissen omtrent het thema van de uitzending. Elke week wordt een nieuw thema behandeld, begeleid door de commentaarstem van Johan Terryn en wordt onderstreept door populaire muzikale hits.

Van dit programma zijn de volledige afleveringen niet beschikbaar op de website van VTM.