Het schaap Dolly kwam ter wereld in 1997

04/11/2011 - 10:43

Wat u zich vast nog herinnert van 1997 is de zware crash tijdens een vliegshow in Oostende. Dat jaar verdween Loubna Benaissa en werd de seriemoordenaar Andras Pandy gevat. In 1997 namen we ook afscheid van Prinses Diana.

Tot zover de geschiedenis. Maar weet u nog hoe het schaap Dolly ter wereld kwam? Welke palen plots in ons straatbeeld opdoken? Welke modekoning afscheid nam van de catwalk? Waarom een rechter voor SM-praktijken aan banden werd gelegd? Op de set van welke serie een woonwagen ontplofte en welke actrice daar het slachtoffer van werd? Op welke leeftijd Jacques Vermeire trouwde? Hoeveel jaar Van Rossem de tijd kreeg om een boek te schrijven? Alles wat u beter al lang vergeten was, wordt nu weer opgefrist in: 'Het Jaar 1997 voor Dummies.'

'De Jaren '90 voor Dummies', zaterdag 5 november om 20.05

Ontdek meer over ... voor Dummies

Nieuwe fragmenten

Dummies programma info

... voor Dummies grasduint in de archieven van Vlaamse en internationale zenders voor een bloemlezing van alle belangrijke en onbelangrijke gebeurtenissen omtrent het thema van de uitzending. Elke week wordt een nieuw thema behandeld, begeleid door de commentaarstem van Johan Terryn en wordt onderstreept door populaire muzikale hits.

Van dit programma zijn de volledige afleveringen niet beschikbaar op de website van VTM.