Alles wat je beter al lang vergeten was

07/10/2011 - 23:30

Wat u zich vast nog herinnert van 1993 is dat koning Boudewijn in Spanje overlijdt ten gevolge van een hartstilstand. In het Amerikaanse Wacko belegert de FBI een sekte. Boris Jeltsin en George Bush Sr. ondertekenen een eerste verdrag waarin ze beloven hun massawapens te vernietigen.

 

Tot zover de geschiedenis . Maar weet u nog waarom Gaston en Leo gevierd werden? Hoe de crimineel Kaplan uit de gevangenis ontsnapte? In welke serie Marie Vinck haar eerste rol speelde? Wat de naam was van de eerste film van Erik Van Looy? Voor welk product Hugo Claus reclame maakte? Wie er protesteerde tijdens de eedaflegging van Koning Albert? Alles wat u beter al lang vergeten was, wordt nu weer opgefrist in 'Het Jaar '93 voor Dummies'.
 

Zaterdag 8 oktober 2011 om 20.00

Ontdek meer over ... voor Dummies

Nieuwe fragmenten

Dummies programma info

... voor Dummies grasduint in de archieven van Vlaamse en internationale zenders voor een bloemlezing van alle belangrijke en onbelangrijke gebeurtenissen omtrent het thema van de uitzending. Elke week wordt een nieuw thema behandeld, begeleid door de commentaarstem van Johan Terryn en wordt onderstreept door populaire muzikale hits.

Van dit programma zijn de volledige afleveringen niet beschikbaar op de website van VTM.