2004: Slechte chauffeurs, Levenslijn, Armstrong & Bikkembergs

24/11/2012 - 20:30

Om het verkeer veiliger te maken, lanceert minister Anciaux in 2004 de superboetes. Gevaarlijke chauffeurs zijn er genoeg. Dat zien we ook in het programma 'De slechtste chauffeur van Vlaanderen'. Om kinderen beter te laten opvallen in het verkeer, schakelt Levenslijn niemand minder dan ontwerper Walter Van Beirendonck in om fluohesjes te ontwerpen.

Wie ook in het fluo gekleed gaat, is wielrenner Lance Armstrong. In 2004 mag hij voor de zesde keer de gele trui van de Ronde van Frankrijk aantrekken in Parijs. Ondertussen weten we allemaal hoe dat verhaal zal aflopen anno 2012. Modeontwerper Dirk Bikkembergs focust zich liever op een andere sport. Hij laat enkele afgetrainde topvoetballers zijn nieuwste collectie showen.

Ontdek meer over ... voor Dummies

Nieuwe fragmenten

Dummies programma info

... voor Dummies grasduint in de archieven van Vlaamse en internationale zenders voor een bloemlezing van alle belangrijke en onbelangrijke gebeurtenissen omtrent het thema van de uitzending. Elke week wordt een nieuw thema behandeld, begeleid door de commentaarstem van Johan Terryn en wordt onderstreept door populaire muzikale hits.

Van dit programma zijn de volledige afleveringen niet beschikbaar op de website van VTM.