Petra wil volle lippen net zoals Brigitte Bardot

In de tweede aflevering van 'De Hoffkliniek'-uitzending zien we de 27-jarige Petra. Ze is fan van de uitstraling van Brigitte Bardot en heeft net als de Franse filmdiva een passie voor honden. Petra ontwerpt namelijk kleren voor kleine schoothondjes. Petra wil volle lippen net zoals Brigitte Bardot. 

Ooglidcorrectie
We zien de 49-jarige Carine terug. Zij onderging een ooglidcorrectie en wordt een paar uur na de ingreep opgehaald door haar goede vriendin Linda. Carine kan de wereld weer met blijde blik tegemoet zien. En dat gaat vijf dagen later nog beter, want dan keert ze terug naar de Hoffkliniek om de draadjes te laten verwijderen.

Driedaagse workshop
Ook de 21-jarige Aline maakt haar opwachting in de Hoffkliniek. De jonge vrouw heeft voor hulpboekhoudster gestudeerd, maar ondanks vele sollicitatiepogingen blijft ze werkloos. Volgens Aline zit haar uiterlijk hier voor veel tussen en ze wil dat Jeff Hoeyberghs haar buik en billen opereert. Maar hij wil dat ze eerst haar energieniveau aanpakt en stuurt haar op een driedaagse workshop met een Swami, een priester uit het Oosterse Himalayagebergte, om haar denkpatroon te veranderen.

Tot slot zien we de mooie Babette en de Nederlandse chirurg Willem terug. Zij wil een borstvergroting en samen met haar vriend keurt ze haar virtuele boezem op de computer van dokter Hoeyberghs. En Willem checkt in de Hoffkliniek in voor de ingreep aan zijn hangende oogleden