Jeff Hoeyberghs verlost chirurg Willem van hangende oogleden

De Nederlandse chirurg Willem wordt verlost van zijn hangende oogleden. Tijdens de ingreep laat hij zijn gedachten onbeschroomd aan de oppervlakte komen. 'Ik voel mij in de galaxy!', laat de ster naast Jeff Hoeyberghs weten.

Ook voor Babette komt het moment van de waarheid dichterbij. Zij krijgt vandaag een grotere en stevigere boezem. Samen met haar vriend heeft ze de nacht doorgebracht in een hotel in de buurt van de Hoffkliniek. Babette is blij dat ze eindelijk grotere borsten krijgt. Voor haar vriend was de ingreep niet nodig, maar hij steunt haar wel voor de volle honderd procent.

In 'De Hoffkliniek' komt de 54-jarige Dré op consultatie. Ze vindt dat ze de laatste jaren fel verouderd is en legt de oorzaak bij een aaneenschakeling van persoonlijke tegenslagen. Dré voelt zich niet aantrekkelijk meer en wil een rimpelvrij gezicht. 'Toen ik Carmen Pfaff zag, barstte ik in tranen uit. Ze zag er tien jaar jonger uit, dat wil ik ook.' Jeff Hoeyberghs raadt Dré een drastisch Tel-Avivmasker aan.

Ook de rapper Kaye Styles vindt de weg naar 'De Hoffkliniek'. Een overenthousiaste fan bezorgde de artiest tijdens een optreden een letsel aan de oren. Jeff Hoeyberghs zal de aangerichte schade corrigeren.

En in Opglabbeek gaat de laatste dag in van het Swami-weekend. Een priester uit de Himalaya leert er de cursisten gezonder en gelukkiger te leven. Tijdens de laatste meditatiesessie heeft Aline, de jonge boekhoudster uit Brussel, er genoeg van en loopt weg. 

Meer video's van Archief