Dré wil een rimpelloos babyvelletje

Dré
De 54-jarige Dré is toe aan de tweede fase van de Tel Aviv-behandeling. Na afloop beseft ze dat het gezegde “Wie mooi wil zijn, moet lijden” geen fabeltje is, maar ze troost zich met de gedachte dat ze binnenkort een rimpelvrij babyvelletje zal hebben. Want daar is het haar om te doen.

Babette
Babette komt bij in de recovery na de borstvergroting en de liposuctie aan de knieën. Haar tengere lichaam heeft tijd nodig om de slaapverdoving te verwerken en dit betekent dat haar vriend Michael nog niet meteen de wachtkamer kan verlaten.

Willem
De Nederlandse chirurg Willem werd vorige week verlost van zijn hangende oogleden. Vandaag laat hij door Jeff Hoeyberghs de hechtingsdraadjes verwijderen. De passages van Willem in de Hoffkliniek gaan niet onopgemerkt voorbij. Tijdens de operatie stal hij al de show en ook tijdens dit bezoek laat de Nederlander van zich horen.

Jeff Hoeyberghs heeft in deze aflevering ook consultatiegesprekken
Johan is vanuit West-Vlaanderen naar de Hoffkliniek gereden omdat hij niet tevreden is over zijn neus. Vooral het bultje op zijn neusbrug en het teveel aan kraakbeen storen hem. Hij heeft alvast een foto van zijn “droomneus” meegebracht en tijdens de consultatie komt ook aan het licht dat Johan nog meer “défaults” wil aanpakken.
De 24-jarige Jessica is zangeres van een carnavalsgroepje uit Lanaken. Op een podium horen een jeugdig gezicht en een slank figuur vindt ze. En dus moeten haar rimpels en dikke buik er aan geloven.

Carine onderging een paar weken geleden een ooglidcorrectie en ze is blij dat ze terug een stralende oogopslag heeft. Maar vanbinnen zijn de wonden nog niet geheeld en daarom volgt ze in Opglabbeek een bezinningsweekend met de Swami, de Oosterse wijze met wie Jeff Hoeyberghs samenwerkt.