Babette voelt zich op en top vrouw

Babette heeft haar borstvergroting al een tijdje achter de rug en voelt zich op en top vrouw. En dat toont de knappe blondine graag tijdens een fotoshoot met mannenblad P Magazine.

Voorts zien we in deze laatste aflevering dat Katrien zichzelf grotere borsten cadeau doet. Ze heeft al jaren complexen over haar kleine cup en zet nu de stap naar een grotere buste. Voor de operatie is ze niet bang, maar ze is wel nerveus omdat ze moet kiezen welke verdoving ze daarbij wil. Haar man Olivier staat haar met raad bij.

Johan ging onder het mes om de bult op zijn neus en de wallen onder zijn ogen te verwijderen. Zijn ploegmakkers van de voetbalclub FC Atlas weten niet dat hij zich heeft laten opereren en vandaag verrast hij hen met zijn bezoek. Pas na de match onthult hij dat hij een neuscorrectie heeft laten doen en trakteert hij zijn vrienden op een wafelbak in de kantine.

Jessica, de frontvrouw van een carnavalsgroepje, is op haar beurt in de wolken met haar strakkere buik en rimpelvrij gezicht. “Nu voel ik me op én naast het podium beter in mijn vel”, zegt ze net voor haar optreden met haar carnavalsgroepje.

Ook de 21-jarige Aline kwam enkele weken geleden naar de Hoffkliniek. Ze vond zichzelf te dik en wou een liposuctie. Dokter Jeff wilde vooral haar gedragspatronen veranderen en stuurde haar naar het bezinningsweekend met de Indische swami. Aline had tijdens dat weekend een aanvaring met dokter Jeff en kijkt er nog altijd met gemengde gevoelens op terug.