De geheimen van Juan Carlos

02/06/2014 - 18:20

Dinsdag 3 juni - Naar aanleiding van de plotse troonsafstand van de Spaanse koning Juan Carlos, brengt Telefacts Zomer een reportage over de geheimen van de Spaanse monarchie.

Juan Carlos, de Spaanse koning treedt af en geeft binnenkort de fakkel door aan zijn zoon Felipe. Zijn gezondheid laat hem al jaren in de steek en dat is ook de officiële reden voor de troonswisseling. Maar achter de schermen is die troon al jaren aan het wankelen. Er waren geheime safaritrips, louche financiële transacties, gesjoemel met fondsen, een niet-transparante boekhouding, en een maîtresse die op het domein van de koning woont, op kosten van de Spaanse belastingbetaler.

In de onderzoeksreportage van dinsdag, legt Telefacts Zomer de geheimen bloot van Juan Carlos, de ‘gevallen’ Spaanse koning. 

Telefacts Zomer is er dinsdag om 21.50, na ‘Mijn Pop-uprestaurant’.

 

Ontdek meer over Telefacts Zomer

Nieuwe fragmenten

Bekijk volledige afleveringen

Telefacts

Telefacts, vanaf woensdag 6 september 

Birgit Van Mol leidt elke week spraakmakende reportages en internationaal bekroonde documentaires in. Onderwerpen die u aanbelangen, achtergrond bij de grote nieuwsfeiten, straffe undercoverreportages, maar evenzeer verhalen die simpelweg raken. Kortom, het beste van wat er op de internationale televisiemarkt te vinden is.  

Telefacts is er steeds op woensdag rond 22.30 bij vtm.

 

Extra