De familie Anne: New York

07/01/2016 - 14:57

De familie Anne ruilt de rust en natuur in voor het bruisende New York. De 16-jarige dochter Hamoudi is niet op haar mondje gevallen en is het beu om met haar ouders en haar broer in een veel te klein tentje te slapen zonder enige vorm van luxe. Ook haar 16-jarige broer Amyitis verkiest de drukte van de stad in plaats van de natuur waar hun ouders zo van houden. Ze proberen mama Petra en papa Frank al jaren te overtuigen om eens iets anders te proberen, maar ze houden voet bij stuk: vakantie betekent voor hen rust en natuur. Het is voor de fervente natuurliefhebbers dan ook een grote schok wanneer ze aankomen op de droombestemming van hun kids: New York, the city that never sleeps. 

De tieners zijn in hun nopjes en Amyitis voelt zich meteen een echte ster op Times Square. Mama Petra en papa Frank weten in New York niet waar eerst te kijken. “Rust, nougatbollen. Op mijn gemak een glaasje wijn drinken, zal er deze reis niet inzitten”, aldus mama Petra. Maar tijdens een wandeling in Central Park blijkt hun vakantie plots het beste van beide werelden te combineren.

De reis van de familie Anne werd mede mogelijk gemaakt door Jetair

 

 

 

 

 

 

 

Ontdek meer over De Vetste Vakantie

Nieuwe fragmenten

DE VETSTE VAKANTIE

Wat gebeurt er wanneer kinderen voor één keer zelf mogen beslissen waar de vakantie heen gaat? En wat als hun ouders pas bij het vertrek te weten komen welke onvergetelijke trip hen te wachten staat? Dat zoekt host Dina Tersago uit in het nieuwe programma De Vetste Vakantie. De vakantiebestemming, de logies, de activiteiten,… wordt het een reis met het vliegtuig of met de mobilhome? De kinderen hebben echt álles in handen. Zelfs het inpakken van de koffers van hun ouders nemen ze voor hun rekening. Het bruisende New York in plaats van de zoveelste autovakantie, beren spotten in Canada en een avontuurlijke safari in Kenia in plaats van een tocht langs kerken en kathedralen. Of wat dacht je van een luxueuze strandvakantie op Mauritius en niet die voettocht van Waregem naar Parijs? De Vetste Vakantie wordt een verbazingwekkende trip vol verrassingen en grappige situaties, voor ouders én hun kids.

Schrijf je in voor het tweede seizoen van De Vetste Vakantie

Wil jij heel graag deelnemen aan het tweede seizoen van 'De Vetste Vakantie'? Schrijf je dan hier in!