Ga naar de film met de cast van De Buurtpolitie!

Nu het mysterie van de standbeelden met Rode Neuzen is opgelost, zijn de acteurs van De Buurtpolitie helemaal klaar voor een ochtend vol plezier! Speciaal voor Rode Neuzen Dag brengen ze hun twee succesvolle langspeelfilms “De Buurtpolitie: De Grote Geldroof (2016)” en “De Buurtpolitie: De Tunnel (2018)” terug naar het grote scherm… en jij kan samen met hen gaan kijken!

De Buurtpolitie @ the movies 

Weet je nog niet wat doen op de eerste zondag van de herfstvakantie? Kom naar Kinepolis Antwerpen en (her)beleef de avonturen van het populairste politiekorps van Vlaanderen, samen met acteurs Willy Herremans (Commissaris Roger), Charlotte De Groof (Hoofdinspecteur Lotte), Andy Peelman (Inspecteur Koen), Dorien Reynaert (Inspecteur Femke) en Sooliman De Croock (stagiair Aziz). Zij zullen ook rondlopen om leuke Rode Neuzen Dag-goodies te verkopen! Haast je om je tickets te verzekeren, want de plaatsen zijn beperkt. 

“De Buurtpolitie @ the movies”, zondag 28 oktober vanaf 8u30 in Kinepolis Antwerpen

9u30: Start “De Grote Geldroof”

10u30: Start “De Tunnel”

Koop hier je tickets

Alle opbrengsten van dit evenement gaan integraal naar Rode Neuzen Dag. 

Op vrijdag 12 oktober stond De Buurtpolitie in het teken van Rode Neuzen Dag. Heb je het gemist en weet je niet waarom alle standbeelden opeens een Rode Neus droegen? Herbekijk de aflevering dan snel hier.

Kan je er niet bij zijn op 28 oktober of wil je ook op een andere manier Rode Neuzen Dag en jongeren met psychische problemen steunen? TOP! Voor ons ben je alvast een echte actieheld.