Jeroen Vandensande (28 – Kessel-Lo)

01/09/2010 - 13:24

Jeroen is verslingerd aan Italië. De culinaire rijkdom van dit land boeit hem uitermate en vooral de eenvoud van de Italiaanse keuken. Hij blijft het fascinerend vinden dat de Italianen er in slagen om met slechts enkele basissmaken een topgerecht te creëren. Eten is één ding, Italiaanse wijn een ander. Enkele jaren geleden kreeg Jeroen de kans om een bestaande wijnhandel over te nemen en heeft hij zich zo gespecialiseerd in Italiaanse wijn. Jeroen houdt er van om in de keuken te experimenteren. Met enkele ingrediënten gaat hij de uitdaging aan om een perfect gerecht op het bord te toveren.

Ontdek meer over De Beste Hobbykok van Vlaanderen

Nieuwe fragmenten

De beste hobbykok programma info

Ijzersterke smaakpapillen, perfecte kooktechnieken, een vlijmscherp oog voor afwerking en presentatie en bovenal een eindeloze passie voor koken: dat zijn de kwaliteiten die De Beste Hobbykok van Vlaanderen in huis moet hebben. In dit derde seizoen nemen topchefs Sergio Herman en Gert De Mangeleer nemen de hobbykoks mee naar de oorsprong van hun culinaire passies. Geen vaste trainingskeuken dit seizoen, maar locaties waarmee de sterrenchefs de hobbykoks willen onderdompelen in hun leefwereld. Er wordt gekookt op locaties doorheen heel Vlaanderen en zelfs in Zeeland, de geboortestreek van Sergio.

In de eerste aflevering worden de 14 Beste Hobbykoks geselecteerd uit honderden inzendingen. Aansluitend begint de afvalrace. Alleen de zes beste hobbykoks gaan in het tweede deel van de reeks aan de slag in het culinaire atelier van Gert en Sergio. In plaats van te koken voor de chefs, zullen ze in die fase samenwerken mét de chefs. De talenten van de hobbykoks worden verder uitgespit… en de minpunten aangepakt. Maar de druk blijft, elke week opnieuw worden de hobbykoks op de proef gesteld. En de jury is onverbiddelijk, want er kan maar één de beste zijn.

Hobbykoks

Coaches

Extra