De hobbykoks staan voor het eerste examen

In deze aflevering van ‘De Beste Hobbykok van Vlaanderen’ heeft Peter Goossens geen buitenopdracht in petto. Integendeel. Hij en Sergio wachten de hobbykoks deze keer samen op in de trainingskeuken. Deze werd voor de gelegenheid helemaal omgebouwd. Hiervoor hebben Peter en Sergio een goeie reden. Vandaag maken ze immers een stand van zaken, want vanaf volgende week willen ze in hun zoektocht naar ‘De beste Hobbykok van Vlaanderen’ een versnelling hoger gaan en in de trainingskeuken enkel verder gaan met de allerbesten. Laat het duidelijk wezen: vandaag is het examen!

Elke hobbykok zal getest worden op de kennis die hij of zij de afgelopen weken opdeed. Eén voor één zullen ze hun kookkunsten moeten tonen voor de ogen van de twee driesterrenchefs. En hiervoor krijgen ze slechts een half uur de tijd.

Voor alle kandidaten, zonder uitzondering, breekt het meest stressvolle halfuur uit hun leven aan. Sommigen houden stand en bewaren hun cool. Anderen bezwijken onder de druk en verliezen de pedalen. Wie behoort tot de besten en mag aan de zijde van Peter en Sergio verder in het culinaire avontuur? Wie zal onherroepelijk de trainingskeuken moeten verlaten?

Meer video's van De Beste Hobbykok van Vlaanderen