Carla Snoeck

Leeftijd: 46 jaar

Beroep: Administratief medewerkster op een school

Woonplaats: De Pinte, Oost-Vlaanderen

Wat is je geheime wapen in de keuken? Om van start te gaan maak ik een "goed draaiboek" rond de gerechtjes die ik wil klaarmaken. Vervolgens zorg ik voor een zo volledig mogelijke voorbereiding en dan uiteindelijk geniet ik helemaal van het bereiden en afwerken van de gerechten!

Favoriete ingrediënt(en): Olijfolie.

Wat maak je graag klaar? Stoofvlees met varkenswangetjes en Westmalle.

Van waar die passie voor koken? Mijn mama gaf me de liefde voor het koken mee. De passie kwam doorheen de jaren. Receptjes uittesten, smaken leren appreciëren en etentjes organiseren voor familie en vrienden. Het enthousiasme wanneer iemand bij mij komt eten, laat mijn passie dag na dag groeien.

“Signature dish”: Gepocheerde kabeljauw met spinazie, amandel, zwarte olijf en witte wijnsaus.

Ontdek alle recepten uit De Beste Hobbykok van Vlaanderen op vtmkoken.be.