Afscheid van Nathalie

05/10/2010 - 22:10

De met een wildcard gezegende Filip deed het niet schitterend in de tweede ronde. Naast hem kwamen Jeroen en Nathalie op de pijnbank te zitten. Meesterkoks Peter en Sergio beslisten dat de junior van onze hobbykoks de zwakste van de drie was.

Nathalie maakte in deze uitzending heel wat verkeerde keuzes. Zo kookte zij haar witloof in plaats van te breseren. Door een gebrek aan tijd, kreeg zij het 'witte goud' niet meer gaar. In de tweede ronde knoeide zij met een 'brokkensoep'. Ook de presentatie van haar finaal gerecht werd niet positief onthaald door Peter en Sergio...

Ontdek meer over De Beste Hobbykok van Vlaanderen

Nieuwe fragmenten

De beste hobbykok programma info

Ijzersterke smaakpapillen, perfecte kooktechnieken, een vlijmscherp oog voor afwerking en presentatie en bovenal een eindeloze passie voor koken: dat zijn de kwaliteiten die De Beste Hobbykok van Vlaanderen in huis moet hebben. In dit derde seizoen nemen topchefs Sergio Herman en Gert De Mangeleer nemen de hobbykoks mee naar de oorsprong van hun culinaire passies. Geen vaste trainingskeuken dit seizoen, maar locaties waarmee de sterrenchefs de hobbykoks willen onderdompelen in hun leefwereld. Er wordt gekookt op locaties doorheen heel Vlaanderen en zelfs in Zeeland, de geboortestreek van Sergio.

In de eerste aflevering worden de 14 Beste Hobbykoks geselecteerd uit honderden inzendingen. Aansluitend begint de afvalrace. Alleen de zes beste hobbykoks gaan in het tweede deel van de reeks aan de slag in het culinaire atelier van Gert en Sergio. In plaats van te koken voor de chefs, zullen ze in die fase samenwerken mét de chefs. De talenten van de hobbykoks worden verder uitgespit… en de minpunten aangepakt. Maar de druk blijft, elke week opnieuw worden de hobbykoks op de proef gesteld. En de jury is onverbiddelijk, want er kan maar één de beste zijn.

Hobbykoks

Coaches

Extra