Welke vier dames mogen op romantische date?

25/12/2011 - 16:30

Op maandag 26 december ontwaakt Shari in de villa bij Jeoffrey. Hoewel ze de nacht in aparte bedden hebben doorgebracht, is het duidelijk dat de twee dichter naar elkaar toegegroeid zijn. De sfeer slaat echter om wanneer Shari zich zorgen begint te maken over de reacties van de meisjes in de damesvilla.

Bij haar terugkeer in de villa is de sfeer dan ook te snijden. Iedereen wil weten wat er is gebeurd tijdens de date van Shari en Jeoffrey. Terwijl Shari aan een kruisverhoor wordt onderworpen, heeft Jeoffrey andere zorgen aan zijn hoofd. Van de overgebleven zes dames zal hij er vandaag nog twee naar huis moeten sturen.

De vier resterende meisjes zullen elk afzonderlijk een dag en een nacht met Jeoffrey mogen doorbrengen tijdens de zogenaamde ‘romantic dates’. Met vier magische decors op de achtergrond zal de bachelor alle kansen krijgen om uit te zoeken wie van de vier dames de liefde van zijn leven is. Maar voor het zover is moet Jeoffrey nog enkele knopen doorhakken.

Twee dames krijgen een date card en mogen met Jeoffrey op pad. Voor één van de meisjes zal het avontuur echter eindigen, terwijl de tweede de goede raad krijgt om zich meer open te stellen voor de bachelor. Ondertussen komen de tongen los in de damesvilla en wordt er druk gespeculeerd wie Thailand zal moeten verlaten. ’s Avonds trekt Jeoffrey met de vijf overgebleven dames de stad in voor een etentje en om zich een laatste beeld te vormen van wie hij op romantische date uitnodigt.

Bij het ontwaken staat meteen een roosceremonie op het programma. Wanneer Katja en de bachelor hun opwachting maken, stijgt de spanning. Eén dame zal geen roos krijgen, terwijl de eerste die door Jeoffrey wordt uitgekozen meteen na de roosceremonie met hem mag vertrekken voor de eerste van vier ‘romantic dates’…

Maandag 26 december om 20.45

Ontdek meer over Archief