Finale: Jeoffrey moet zijn keuze maken

16/01/2012 - 15:00

Maandag kent 'De Bachelor' zijn ontknoping. Na heel wat romantische dates en spannende roosceremonies zijn er nog 2 dames in de running: de avontuurlijke Nathalie en de mysterieuze Shari. Voor Jeoffrey zijn definitieve beslissing neemt, wil hij beide dames voorstellen aan zijn familie.
 
De 21-jarige Shari mag de spits afbijten en trekt als eerste naar het verre Limburg voor een gezellige lunch met de naaste familie van Jeoffrey. De ouders van Jeoffrey denken dat hun zoon vooral een meisje nodig heeft dat hem in toom kan houden en die hem steunt in zijn drukke leven. Ze zijn dan ook razendbenieuwd om kennis te maken met Shari.

Ook Nathalie komt aan de beurt en maakt tijdens een gezellig etentje kennis met de familie van de bachelor. Open boek Nathalie valt onmiddellijk in de smaak en praat openlijk over haar gevoelens én haar passie voor paarden.

En dan breekt het moment van de laatste roosceremonie aan. Terwijl Jeoffrey alle meningen van zijn familieleden in overweging neemt en voor zichzelf uitmaakt met welk meisje hij een relatie wil proberen opbouwen, arriveren de bloednerveuze Shari en Nathalie. Eén voor één komen de dames tot bij Jeoffrey, waarna hij zijn definitieve keuze kenbaar maakt…

'De Bachelor', maandag 16 januari om 20.45

Ontdek meer over Archief