De Bachelor kiest voor Shari!

17/01/2012 - 14:50

Maandag brak in 'De Bachelor' het moment suprême aan. Nadat Jeoffrey Nathalie en Shari meenam voor een gezellig etentje met zijn ouders en familieleden, werd het voor hem tijd om de knoop door te hakken. Na lang wikken en wegen en alle adviezen in overweging te hebben genomen, besloot de bachelor om voor Shari te kiezen. Zij mocht de allerlaatste roos van ‘De Bachelor’ in ontvangst nemen.

Jeoffrey verkoos dus de mysterieuze Shari boven ‘open boek’ Nathalie. Tijdens de uitzending werd duidelijk dat vooral de mama van Jeoffrey een boon had voor Nathalie. De bachelor besloot echter om zijn eigen gevoel te volgen.

Nathalie liet haar tranen de vrije loop nadat Jeoffrey zijn keuze zorgvuldig had uitgelegd. “Ik hoop voor Jeoffrey dat hij de juiste keuze heeft gemaakt. Ik vind het jammer maar ik kijk enkel nog vooruit en niet meer achterom. Hopelijk wordt hij gelukkig met Shari”, aldus Nathalie.

Shari was op haar beurt gelukkig met de keuze van Jeoffrey en reageerde opgelucht. “Ik ben zeer blij dat ik de laatste roos van Jeoffrey heb gekregen. Ik was best wel nerveus en kijk uit naar wat de toekomst ons zal brengen.”

Ontdek meer over Archief