De bachelor krijgt hulp

Jeoffrey moet opnieuw enkele belangrijke knopen doorhakken. Gelukkig kan hij hiervoor rekenen op de steun van 2 van zijn beste vrienden die speciaal naar Thailand afreizen om de bachelor bij te staan met raad en daad. Op het einde van deze aflevering zullen 2 dames Thailand verlaten.
    
Vandaag maken de 10 overgebleven vrouwen kennis met Peter en Charlotte. Deze twee dichte vrienden van Jeoffrey komen over uit België om de dames op de rooster te leggen. Ze hopen zo te ontdekken wie er echte gevoelens koestert voor de bachelor. Ze hebben ook meteen een duidelijke opdracht voor de dames. De kandidaten moeten Jeoffrey een brief schrijven waarin ze hun oprechte gevoelens voor hem neerpennen. De vrijgezellen voegen meteen de daad bij het woord, de ene al wat creatiever dan de andere.

Wanneer een verbaasde Jeoffrey de brieven onder ogen krijgt, neemt hij uitgebreid de tijd om ze door te nemen. De schrijfster van de brief die hem het meest weet te bekoren, krijgt een uitnodiging om met Jeoffrey op date te gaan. Bovendien schenkt de bachelor haar een felbegeerde roos.

Ondertussen zetten Peter en Charlotte hun gesprekken met de andere dames verder. Tijdens de babbels met de vrijgezelle dames merken Peter en Charlotte dat Kathy zich nogal gesloten opstelt. Omdat ze ervan overtuigd zijn dat ze wel eens een geschikte parij zou kunnen zijn voor Jeoffrey, adviseren ze hem om wat extra tijd met haar door te brengen. Ze delen met de bachelor ook enkele opmerkelijke onthullingen die de dames doen tijdens de persoonlijke gesprekken. Ook de 2 meisjes die beste indruk nalaten op Peter en Charlotte worden beloond met een roos.

En dan is het tijd voor een verrassende roosceremonie waarbij Jeoffrey opnieuw 2 vrouwen huiswaarts stuurt…

Maandag 12 december 2011 om 20.45