Ontdek VTM GO

  • Met de beste Vlaamse programma's
  • Internationale series die je nergens anders ziet
  • Een aparte kids-wereld waar ze uuuren zoet zijn
  • Om te bingewatchen of live en uitgesteld te kijken
  • Helemaal gratis

VTM GO. Altijd een goeie reden om te kijken

VTM GO. Altijd een goeie reden om te kijken

Bekijk volledige afleveringen op

Vanavond in 'De Andalusische droom'

In de tweede aflevering maken de zes koppels kennis met hun gastgezin. Het is immers belangrijk dat ze de Spaanse way of life vanuit de buik leren kennen en meedraaien in het gemeenschapsleven van Osuna.

De volgende ochtend verzamelen de koppels in Casa Zarzarrosa, het mooie huis met de gigantische palomar dat gelegen is in de olijfboomgaarden rond Osuna en die ze moeten verbouwen in een adembenemende bed & breakfast. Nu pas ontdekken ze wie de andere duo’s zijn die de eerste eliminatie overleefd hebben.

Na de felicitaties moet er actie ondernomen worden, want architect Santiago en aannemer Daniel komen langs met de plannen. Dit betekent dat er over prijzen moet worden onderhandeld en dat de koppels het eens moeten geraken over de indeling van de kamers. Eddy wordt door de groep aangeduid als woordvoerder en hij neemt zijn taak au sérieux. Maar tijdens de eerste afbraakwerken blijkt dat niet iedereen op dezelfde golflengte zit en dus moeten er compromissen worden gesloten.

Na de dagtaak gaan de duo’s graag in op het voorstel van Pam en Davy. Zij logeren bij Lola, de flamencolerares van Osuna en zij is bereid om de Vlamingen een volksdans aan te leren. Iedereen zet zijn beste beentje voor. Alleen Stef is niet op de afspraak. Hij is in het zwembad ongelukkig ten val gekomen en is naar het ziekenhuis overgebracht… Betekent dit dat hij en Tamara hun droom nu al moeten opbergen? Feit is dat de koppels mekaar moeten rangschikken. Ze moeten aangeven wie van de andere duo’s ze op dit moment het meest geschikt vinden om de bed & breakfast te runnen. En zo laten ze een eerste keer in hun kaarten kijken…