De 10 vetste video's van 2015

Het afgelopen jaar hebben we weer heel wat topmomenten beleefd. Om nog eens na te genieten, verzamelden we de 10 meest hilarische, emotionele, verbluffende, kortom vetste video's van 2015!
Steff zingt opera bij Belgium's Got Talent!


De 15-jarige Steff verbaast iedereen op het podium van Belgium's Got Talent. Hij komt zomaar eventjes opera zingen!


Nathalie Meskens laat een staaltje van haar imiteerkunsten zien!


In Tegen De Sterren Op kruipt Natalie Meskens in de huid van Natalia. Omdat de wereldsterren die ze had uitgenodigd uiteindelijk niet meer konden komen, zingt ze dan maar zelf hun wereldhits!
Stan zingt 'Een Ster' van Christoff


In het programma Liefde Voor Muziek coverden Vlaamse artiesten elkaars nummers. En op die manier belandde Stan met een cover van 'Een Ster' van Christoff op nummer 1 in de hitparades!
De nieuwe K3!


De zoektocht van 'K3 zoekt K3' eindigt wanneer bekend wordt gemaakt dat Hanne, Marthe en Klaasje de opvolgers worden van Karen, Kristel en Josje. Meteen geven ze hun eerste tv-optreden met hun nieuwe single '10 000 Luchtbalonnen'!
11 jaar en perfect Edith Piaf zingen!


De 11-jarige Valentine zingt 'Non, Je Ne Regrette Rien' op het The Voice Kids-podium en blaast iedereen omver. Vreemd genoeg draait niemand van de coaches om en dat zorgt voor enige frustratie bij de kijkers.
De bloopers van Familie


De opnames van Familie lopen niet altijd van een leien dakje. Soms gaan de acteurs volledig de mist in!
K3 op de biechtstoel bij Jonas & Van Geel


De 'oude' K3 komt op bezoek bij Jonas Van Geel. Met Gert Verhulst in zijn oor, resulteert dit in een hilarisch interview!
K3 sessie


Tijdens de zoektocht naar een nieuwe K3, nodigden we telkens 3 kandidaten uit om een extra nummer te komen brengen. De eerste sessie was meteen raak en leverde een prachtige mash-up op.
Slongs laat de tranen vloeien bij Liefde Voor Muziek


Dat Slongs haar gevoelige snaar gemakkelijk geraakt wordt, hebben we het afgelopen jaar enkele keren kunnen zien. Ook toen Stan het nummer 'Goeiemorgend, Goeiendag' coverde moest ze wat zakdoeken bovenhalen...
De ongelooflijke goocheltruc met het lege blikje van Nicholas


Onze inmiddels beroemde goochelaar Nicholas sprak enkele meisjes aan op straat, deed zijn goocheltruc en liet hen met verstomming geslagen achter...