Loopt Sofie weg op haar verlovingsfeest?

Op maandag 8 maart 2010 vieren de families Klaerhout en Wellens de verloving van Sofie en Pieter. De vrienden, kennissen en zakelijke relaties worden ontvangen in de feesttent, die in de tuin van haar ouderlijk huis is neergepoot. De gasten worden verwend met de beste champagne en de meest exquise hapjes. Een live-band zorgt voor een sfeervolle omkadering.

De receptie is echter nog maar net aan de gang of er komen moeilijkheden naar boven in de relatie van Lotte en Sander en in die van Bea en Ludo. Tim heeft Laura meegebracht naar het verlovingsfeest, maar geeft haar geen aandacht. Zijn blik dwaalt voortdurend af naar Robby, die het zeer goed kan vinden met de zoon van Frederik. En Delphine laat overduidelijk merken dat ze David wil inpalmen…

Ondertussen neemt Sofie uitgebreid de tijd om zich klaar te maken. Pieter wacht ongeduldig tot ze eindelijk uit de badkamer komt. Hij beseft niet dat zijn uitval dat niets of niemand in hun weg zal staan en dat hij er alles aan zal doen om David uit haar leven te krijgen, Sofie nog altijd dwars zitten. Ze wil niet neen zeggen tegen David omdat ze ja zegt tegen Pieter. Heeft Sofie een acute aanval van koudwatervrees? Of zit het dieper en haakt ze af voor haar eigen verlovingsfeest?

De antwoorden in aflevering 123 van ‘David’ op maandag 8 maart 2010. De fans die meteen het vervolg willen zien of memorabele momenten willen terugzien, kunnen dat wanneer ze maar willen bij iWatch en iWatch.be.