David en Sofie herenigd

De afgelopen dagen heeft Pieter alles uit de kast gehaald om zijn Sofie in Vlaanderen te houden. Hij praatte op haar in en toen dat niets uithaalde, liet hij haar vliegtuigticket annuleren en verstopte hij zelfs drugs in haar bagage. Maar Sofie liet zich niet van de wijs brengen en is naar de Caraïben gevlogen.

Terwijl Pieter de ene boze boodschap na de andere inspreekt op haar gsm, worden Sofie en David aan de andere kant van de wereld herenigd. Haar komst is als een droom die werkelijkheid wordt en hij bekent dat er op zijn eiland alleen gemis en eenzaamheid is. Maar is dat voldoende om met Sofie terug te keren naar Koksijde? Aan de ontbijttafel van de Klaerhouts wordt er volop gespeculeerd over het antwoord…

De hereniging van Sofie en David staat centraal in de aflevering van onze telenovelle die op dinsdag 16 februari 2010 om 18u25 wordt uitgezonden. Als je benieuwd bent naar het vervolg van deze verhaallijn, kan je terecht bij iWatch en iWatch.be waar ‘David’ in preview wordt aangeboden.