Dit is de jury van Dansdate!

 

Zes bekende koppels zijn sinds enkele weken in volle voorbereiding voor hun eerste prestatie in de gloednieuwe entertainmentshow Dansdate. Roos Vandekerckhove en Laurens Nuyens, Allison Scott en Sean Dhondt, Bieke Ilegems en Erik Goossens, Veerle Dobbelaere en Alain Bokken, Josje Huisman en Kevin Janssens en ten slotte Freya Piryns en Willem-Frederik Schiltz leren samen dansen om per koppel deel te nemen aan deze uitdagende danswedstrijd waar glitter, glamour en liefde samen komen op de dansvloer.

Presentator van dienst is splinternieuw VTM-gezicht Niels Destadsbader. Hij begeleidt de bekende koppels doorheen de wekelijkse liveshows. Ze tonen het beste van zichzelf in een moeilijke choreografie, aangeleerd door topchoreografen en beoordeeld door de jury.

Hoewel de zes bekende koppels allen vol moed aan dit dansparcours beginnen, kan er maar één de winnaar zijn. Welk liefdespaar dat wordt, bepaalt de kijker samen met de driekoppige jury: Dan Karaty, Min Hee Bervoets en Francesca Vanthielen.

Meer video's van Dansdate