Dit is de jury van Dansdate!

20/10/2014 - 06:05

 

Zes bekende koppels zijn sinds enkele weken in volle voorbereiding voor hun eerste prestatie in de gloednieuwe entertainmentshow Dansdate. Roos Vandekerckhove en Laurens Nuyens, Allison Scott en Sean Dhondt, Bieke Ilegems en Erik Goossens, Veerle Dobbelaere en Alain Bokken, Josje Huisman en Kevin Janssens en ten slotte Freya Piryns en Willem-Frederik Schiltz leren samen dansen om per koppel deel te nemen aan deze uitdagende danswedstrijd waar glitter, glamour en liefde samen komen op de dansvloer.

Presentator van dienst is splinternieuw VTM-gezicht Niels Destadsbader. Hij begeleidt de bekende koppels doorheen de wekelijkse liveshows. Ze tonen het beste van zichzelf in een moeilijke choreografie, aangeleerd door topchoreografen en beoordeeld door de jury.

Hoewel de zes bekende koppels allen vol moed aan dit dansparcours beginnen, kan er maar één de winnaar zijn. Welk liefdespaar dat wordt, bepaalt de kijker samen met de driekoppige jury: Dan Karaty, Min Hee Bervoets en Francesca Vanthielen.

Ontdek meer over Dansdate

Nieuwe fragmenten

Programma-info Dansdate

Glitter, glamour en relaties komen samen in de gloednieuwe entertainmentshow Dansdate. Bekende Vlamingen nemen het samen met hun echte liefdespartners tegen elkaar op in een uitdagende danswedstrijd, gepresenteerd door Niels Destadsbader.

Deze zes koppels starten samen aan de aftrap van het dansparcours dat in totaal zes weken lang duurt. De bekende koppels tonen het beste van zichzelf op de dansvloer in een aantal moeilijke choreografieën, die worden aangeleerd door topchoreografen en beoordeeld door de vakjury en de kijker. Van bollywood en breakdance over hiphop en jazz naar ballroom,… alle dansstijlen komen aan bod mét aangepaste look en kledij.

Volg de koppels op de voet

Jury

Extra