Er hangt elektriciteit in de lucht bij 'Danni Lowinski'

16/05/2012 - 13:47

Op donderdag 17 mei kunnen de fans van Danni Lowinski ontdekken dat Danni en Olivier een andere afkomst hebben… en dat kan wel eens tot misverstanden leiden tussen de tortelduifjes.

Ook bij Fuat (Raouf Hadj Mohamed) en Katia Deboosere (Christel Domen) hangt er elektriciteit in de lucht. Wanneer de manager van het winkelcentrum ontdekt dat Fuat een pistool -dat hij geërfd heeft van zijn vader en waarvoor hij geen vergunning heeft- bijhoudt in de fietsenwinkel, is haar interesse in de man gewekt. Ook bij Danni gaat Deboosere -in het grootste geheim- langs.  Ze kampt immers met een juridisch probleem. Enkele dagen geleden kocht Katia het bruidskleed van haar dromen, maar nu ze te horen heeft gekregen dat haar verloofde haar heeft bedrogen met haar beste vriendin, gaat de trouw niet door. De bruidswinkel echter, wil haar kleed niet terugnemen omdat het op maat gemaakt is, waardoor Katia niet alleen haar verloofde maar ook ineens een bom geld kwijt is. Danni bekijkt wat ze kan doen, om het leed van de vrouw te verzachten.

Donderdag 17 mei om 20.45

 

Ontdek meer over Danni Lowinski

Nieuwe fragmenten

Danni Lowinski programma info

‘Danni Lowinski’ is een feel good-fictiereeks, vol speelse knipogen en een flinke dosis humor. Nathalie Meskens speelt de titelrol van ex-kapster Danni Lowinski, die enkele jaren geleden besloot haar leven over een andere boeg te gooien door rechten te gaan studeren en het tot advocate te schoppen. Alleen beantwoordt Danni allesbehalve aan het stereotiepe beeld van een advocate. Door haar nogal ordinaire looks en brutale mond, geraakt ze dan ook niet aan de bak bij de gereputeerde advocatenkantoren. Vastberaden de zwakkeren in onze maatschappij bij te staan en zelf ook hogerop te klimmen, besluit Danni haar eigen kantoortje te openen in een winkelcentrum in haar thuisstad Genk. Danni wil mensen helpen die zich anders geen advocaat kunnen veroorloven, en dit aan de democratische prijs van 1 euro per minuut. Haar kantoor bestaat enkel uit een tafeltje met een klok en haar idee van juridische bijstand is eerder apart.

Personages

Extra