Springt de vonk over tussen Danni en Olivier? (10/05)

09/05/2012 - 12:15

In de vorige aflevering zag kijkend Vlaanderen hoe de advocate zich, onder invloed van haar op hol geslagen hormonen,  toch liet verleiden tot een vluggertje met haar ex in de toiletten van haar stamcafé.

Dat avontuurtje komt Danni op donderdag 10 mei 2012 duur te staan, wanneer Andy hun snelle wip tegen haar gebruikt in de rechtszaal, wanneer hun scheiding voorkomt. Omdat Danni te emotioneel bij de zaak betrokken is om zichzelf te kunnen verdedigen, biedt topadvocaat Olivier Smets ‘(Kürt Rogiers) zijn collega aan om haar te vertegenwoordigen. Dat de twee een zwak hebben voor mekaar, ontsnapte niet aan het oog van de trouwe ‘Danni Lowinski’-fans, maar er gebeurde nog niets tussen de pittige advocaten…

Donderdag 10 mei om 20.45

Ontdek meer over Danni Lowinski

Nieuwe fragmenten

Danni Lowinski programma info

‘Danni Lowinski’ is een feel good-fictiereeks, vol speelse knipogen en een flinke dosis humor. Nathalie Meskens speelt de titelrol van ex-kapster Danni Lowinski, die enkele jaren geleden besloot haar leven over een andere boeg te gooien door rechten te gaan studeren en het tot advocate te schoppen. Alleen beantwoordt Danni allesbehalve aan het stereotiepe beeld van een advocate. Door haar nogal ordinaire looks en brutale mond, geraakt ze dan ook niet aan de bak bij de gereputeerde advocatenkantoren. Vastberaden de zwakkeren in onze maatschappij bij te staan en zelf ook hogerop te klimmen, besluit Danni haar eigen kantoortje te openen in een winkelcentrum in haar thuisstad Genk. Danni wil mensen helpen die zich anders geen advocaat kunnen veroorloven, en dit aan de democratische prijs van 1 euro per minuut. Haar kantoor bestaat enkel uit een tafeltje met een klok en haar idee van juridische bijstand is eerder apart.

Personages

Extra