Figuranten gezocht voor 'Danni Lowinski'

13/05/2012 - 15:42

Danni Lowinski laat achter de schermen kijken. Ter gelegenheid van de opnames van de Miss Rio-case opent de Danni Lowinski-reeks de deuren van de Rio Club en jij kan erbij zijn!

Ben je tussen 18 en 30, liefhebber van dancings, missverkiezingen of fan van de reeks? Kun je je vrijmaken op 31/5? Dan ontvangen we graag je kandidatuur voor deelname aan de Miss Rio-opnames in de Rio Club in St-Katelijne-Waver. Stuur je foto en contactgegevens naar danni@sultansushi.be.

 

Ontdek meer over Danni Lowinski

Nieuwe fragmenten

Danni Lowinski programma info

‘Danni Lowinski’ is een feel good-fictiereeks, vol speelse knipogen en een flinke dosis humor. Nathalie Meskens speelt de titelrol van ex-kapster Danni Lowinski, die enkele jaren geleden besloot haar leven over een andere boeg te gooien door rechten te gaan studeren en het tot advocate te schoppen. Alleen beantwoordt Danni allesbehalve aan het stereotiepe beeld van een advocate. Door haar nogal ordinaire looks en brutale mond, geraakt ze dan ook niet aan de bak bij de gereputeerde advocatenkantoren. Vastberaden de zwakkeren in onze maatschappij bij te staan en zelf ook hogerop te klimmen, besluit Danni haar eigen kantoortje te openen in een winkelcentrum in haar thuisstad Genk. Danni wil mensen helpen die zich anders geen advocaat kunnen veroorloven, en dit aan de democratische prijs van 1 euro per minuut. Haar kantoor bestaat enkel uit een tafeltje met een klok en haar idee van juridische bijstand is eerder apart.

Personages

Extra

Andere programma's