Het boek 'Dag en Nacht - Hotel Eburon'

Tongeren, een vroege lentedag. Een dag als alle andere voor directie en personeel van hotel Eburon. Of toch niet? Want net als op andere dagen zijn het vooral de hotelgasten die de gebeurtenissen kleur geven. En vandaag zijn het speciale gasten die arriveren, ieder met een eigen verhaal.

Wie is die excentrieke jonge vrouw met de natte zwarte haren die haast verdwaasd door de gangen loopt? Wat is het geheim van die twee zusters en hun opvallende roodleren beautycase? Waarom is die mooie vrouw, die alleen is aangekomen maar toch een tweepersoonskamer heeft geboekt, zo nerveus? Wat doet die contrabaskoffer daar bij de personeelsingang? En wat zoekt die oude, zieke man in het hotel? Zelfs de schrijver Herman Brusselmans komt het hotel binnengewaaid.

'Dag & Nacht' werd als televisieserie in het voorjaar 2010 uitgezonden door vtm. Het boek 'Dag & Nacht' staat naast de serie en bevat speciaal voor de bundel geschreven verhalen van Herman Brusselmans, Margot Vanderstraeten, Sabine De Vos, Isabelle Dams, Renate Breuer, Kaat Schaubroeck en Benny Baudewyns.

Elk verhaal heeft een eigen stijl, kent zijn eigen couleur. Maar doordat tijd en locatie dezelfde zijn, versmelten ze tot één geheel: het verhaal van een hotel.

Verkrijgbaar vanaf 21 april 2010!