Op zoek naar internationale zakenpartners?

01/03/2013 - 06:06

Is je onderneming op zoek naar internationale zakenpartners? Wist je dat Enterprise Europe Network u kan helpen met uw prospectie? 

Het Enterprise Europe Network is een initiatief van de Europese Commissie dat bijna 600 bedrijfsondersteunende organisaties uit alle Europese regio’s en een groeiend aantal buiten Europa verenigt. Het Enterprise Europe Network ondersteunt en adviseert kmo’s die transnationaal zaken willen doen.

Concreet helpt het Enterprise Europe Network u als ondernemer bij de prospectie naar buitenlandse partners door uw profiel te publiceren in een online databank van internationale handelsvoorstellen en door de organisatie van internationale bedrijvencontactdagen.

Daarnaast beantwoorden wij al uw vragen over Europese regelgeving en Europese financiering voor uw project én ventileren wij uw opmerkingen over het Europese beleid naar de Europese Commissie.

Wist je dat er al veel succesverhalen zijn?

Ontdek hoe anderen u voorgingen op onze website!

http://www.enterpriseeuropevlaanderen.be/

Ontdek meer over Crème de la Crème

Nieuwe fragmenten

Crème de la crème programma info

Centraal in Crème de la Crème staan drie jeugdvriendinnen op een kantelmoment in hun leven. De dertigers voelen dat het zonder meer tijd is voor verandering. Maar kunnen ze zomaar hun leven omgooien en het verleden loslaten? Passie en smaak, sensualiteit en ambitie, hoogmoed en tegenslag: dat zijn de ingrediënten van deze romige serie die de kijker tien weken lang zal meeslepen en laten vluchten in het verhaal. De vrouwelijke hoofdrollen in Crème de la Crème worden vertolkt door Tine Laureyns, Joke De Bruyn en Elisabeth Bungeneers. Zij worden geflankeerd door Tom Van Landuyt, Dirk Van Dijck, Rik Verheye, Stefan Perceval, Mathias Sercu, Karel Deruwe, Camilia Blereau, Warre Borgmans, Chris Thys, Gène Bervoets en Ella-June Henrard.

Personages

Extra