Ondernemen: Ondernemingsscan

03/02/2013 - 03:08

Komt het voortbestaan van je bedrijf in het gedrang? Bedrijven die voldoen aan specifieke voorwaarden, kunnen een gratis ondernemingsscan krijgen van Agentschap Ondernemen. Dit is een operationele doorlichting van je bedrijf. In een compact rapport krijgt de ondernemer een overzicht van de voornaamste aandachtspunten die bijdragen tot de continuïteitsbedreiging of een globaal advies. Dit is voor veel ondernemers reeds een waardevol en onafhankelijk preadvies. 

Hiermee wordt de aanzet gegeven voor de opmaak van een doorstartplan. Op basis van de in de ondernemingsscan gedetecteerde problemen, wordt een haalbaar ondernemingsplan geschreven. Voor de financiering van dit doorstartplan kan via de kmo-portefeuille (strategisch advies) 50% van de kosten gerecupereerd worden. Het plan moet echter wel door erkende dienstverleners van de kmo-portefeuille uitgevoerd worden.

Wist je dat je meer info vindt bij Agentschap Ondernemen?

Voldoe je aan die specifieke voorwaarden? Lees meer via deze link of contacteer Agentschap Ondernemen via 0800 20 555.

Ontdek meer over Crème de la Crème

Nieuwe fragmenten

Crème de la crème programma info

Centraal in Crème de la Crème staan drie jeugdvriendinnen op een kantelmoment in hun leven. De dertigers voelen dat het zonder meer tijd is voor verandering. Maar kunnen ze zomaar hun leven omgooien en het verleden loslaten? Passie en smaak, sensualiteit en ambitie, hoogmoed en tegenslag: dat zijn de ingrediënten van deze romige serie die de kijker tien weken lang zal meeslepen en laten vluchten in het verhaal. De vrouwelijke hoofdrollen in Crème de la Crème worden vertolkt door Tine Laureyns, Joke De Bruyn en Elisabeth Bungeneers. Zij worden geflankeerd door Tom Van Landuyt, Dirk Van Dijck, Rik Verheye, Stefan Perceval, Mathias Sercu, Karel Deruwe, Camilia Blereau, Warre Borgmans, Chris Thys, Gène Bervoets en Ella-June Henrard.

Personages

Extra