Ondernemen: je zoekt een geschikt bedrijventerrein?

18/02/2013 - 11:06

Je zoekt een geschikt bedrijventerrein? Het geoloket kan helpen.

Op het geoloket bedrijventerreinen (MagdaGeo) kan je terecht om informatie op te vragen over ondernemingen en bedrijventerreinen. Zo kan je voor heel Vlaanderen o.a. luchtfoto’s, Gewestplan, Ruimtelijke uitvoeringsplannen, Grootschalig Referentiebestand, bedrijventerreinen en –percelen, VKBO ondernemingsgegevens en openbare vervoerslijnen raadplegen. De gegevens zijn verder verrijkt met informatie over tewerkstelling en de verkorte weergave van de jaarrekeningen van ondernemingen.

Wist je dat een goede zoekmodule antwoord kan bieden op heel wat vragen?

Het geoloket beschikt over tal van zoekmogelijkheden die met elkaar gecombineerd kunnen worden. Op die manier kan MagdaGeo antwoord bieden op tal van vragen, bijvoorbeeld:

• Waar in mijn gemeente bevinden zich nog beschikbare bedrijventerreinen tussen 1000 en 2000 m²?
• Hoe groot is mijn eigendom volgens het Grootschalig Referentiebestand?
• In welke bestemmingsgebied ligt mijn woning of bedrijf?
• Hoeveel bedrijven met een gelijkaardige activiteit bevinden zich in een straal van 3 km rond het adres van mijn bedrijf?
• Zijn er voldoende busverbindingen op een potentiële locatie waar ik mij wil vestigen?

Wist je dat het geoloket bereikbaar is via de site van Agentschap Ondernemen?

Het geoloket kan je consulteren via deze link. Vragen kan je stellen via 0800 20 555.

Ontdek meer over Crème de la Crème

Nieuwe fragmenten

Crème de la crème programma info

Centraal in Crème de la Crème staan drie jeugdvriendinnen op een kantelmoment in hun leven. De dertigers voelen dat het zonder meer tijd is voor verandering. Maar kunnen ze zomaar hun leven omgooien en het verleden loslaten? Passie en smaak, sensualiteit en ambitie, hoogmoed en tegenslag: dat zijn de ingrediënten van deze romige serie die de kijker tien weken lang zal meeslepen en laten vluchten in het verhaal. De vrouwelijke hoofdrollen in Crème de la Crème worden vertolkt door Tine Laureyns, Joke De Bruyn en Elisabeth Bungeneers. Zij worden geflankeerd door Tom Van Landuyt, Dirk Van Dijck, Rik Verheye, Stefan Perceval, Mathias Sercu, Karel Deruwe, Camilia Blereau, Warre Borgmans, Chris Thys, Gène Bervoets en Ella-June Henrard.

Personages

Extra