Stalker voor de 15-jarige Celeste

23/03/2011 - 01:02

Het team van de zedenrecherche wordt opgeroepen voor een schijnbaar onschuldige zaak. De 15-jarige Celeste Wilders lijkt het slachtoffer te zijn van een stalker die haar pakketjes met pikante lingerie opstuurt. Moeder Anne-Sophie is in alle staten en verdenkt meteen haar buurman Pascal Cardinaels.

Pascal is een geslaagde zakenman die na de verkoop van zijn bedrijf zijn leven in het teken heeft gesteld van de bescherming van het milieu. Hannah en Bob ontdekken dat de man Celeste een smak geld betaalt om bij hem thuis te babysitten. Bovendien verloopt de relatie met zijn puberende dochter Roxanne een pak problematischer. Intussen blijft Hannah haar vader Robert het vuur aan de schenen leggen in verband met de overval in haar loft. Kevin slaagt er eindelijk in om een afspraakje met Yanina te versieren, tot verbazing van zijn collega's Bob en Charles.

De queeste van Hannah bereikt een nieuw hoogtepunt met een fatale afloop voor één van de betrokkenen tot gevolg.

Ontdek meer over Code 37

Meer video's van Code 37

Wo, 21/11/2012
Di, 13/11/2012
Do, 08/11/2012
Wo, 31/10/2012
Do, 25/10/2012

Code 37 programma info

De knappe Hannah Maes heeft op haar 30ste gekozen voor de Recherche, Sectie Zeden. Daar heeft ze ook een goede reden voor, want ze heeft alleen een toekomst wanneer ze eindelijk afrekent met haar verleden. Naast de cases die Hannah samen met haar team, bestaande uit Kevin, Bob en Charles, oplost, bijt Hannah zich opnieuw vast in haar persoonlijk onderzoek. Hannah is, ten koste van alles, vastbesloten om de waarheid te achterhalen.