Hannah bijt zich vast in een pedozaak

15/03/2011 - 18:24

Via hun Amsterdamse collega's krijgen Hannah Maes en haar team een foto doorgestuurd van een mishandelde Gentse jongen. Ze komen al snel uit bij de 14-jarige David Verhaeghe, die gepest wordt op school en alleen woont met zijn vader Stefaan. De hoofdvraag blijft wie de foto van de jongen genomen heeft en vooral wie hem zo heeft toegetakeld.

Gewelddadig verleden
Vader Stefaan blijkt een gewelddadig verleden te hebben en ondertussen komt Charles op het spoor van Jean Clauwaert, een veroordeelde pedofiel die zijn straf heeft uitgezeten. Als blijkt dat Jean in de buurt van Charles' dochter woont, slaat de ongerustheid toe. Ook de vertrouwensleraar van David wordt op de rooster gelegd door Kevin en Bob.

Kevin wil een date met Yanina
Terwijl Hannah haar sessies met psychiater Vicky verder zet en antwoorden blijft zoeken op haar persoonlijke vragen, probeert Kevin de ideale manier te vinden om de knappe Yanina mee uit te vragen.

Ontdek meer over Code 37

Meer video's van Code 37

Wo, 21/11/2012
Di, 13/11/2012
Do, 08/11/2012
Wo, 31/10/2012
Do, 25/10/2012

Code 37 programma info

De knappe Hannah Maes heeft op haar 30ste gekozen voor de Recherche, Sectie Zeden. Daar heeft ze ook een goede reden voor, want ze heeft alleen een toekomst wanneer ze eindelijk afrekent met haar verleden. Naast de cases die Hannah samen met haar team, bestaande uit Kevin, Bob en Charles, oplost, bijt Hannah zich opnieuw vast in haar persoonlijk onderzoek. Hannah is, ten koste van alles, vastbesloten om de waarheid te achterhalen.