Camping Zilverstrand, Mol

06/01/2012 - 15:12

Camping Zilverstrand ligt in het hartje van de Vlaamse Kempen, in een prachtig groen kader waartussen verschillende meren schitteren in de zon. De camping beschikt over verschillende sport en entertainmentfaciliteiten. Je vervelen is hier dus niet aan de orde!  De Vlaamse Kempen staan ook bekend om een mild en zacht klimaat en de prachtige natuur in de omgeving zorgt ervoor dat je volledig tot rust kan komen.

Als je wil weten wat je nog in Mol kan beleven, surf dan naar http://toerisme.gemeentemol.be/.

Lier
Eén van de mooiste steden in de Antwerpse Kempen is zonder twijfel Lier. Dit kleine, pittoreske stadje combineert geschiedenis met hedendaagse gezelligheid en is zeker een bezoekje waard. Joyce krijgt het gezelschap van gids Leen die haar een originele rondleiding geeft in de stad. Al citygolfend ontdekken ze het Begijnhof, het Schapenkoppenplein en de Zimmertoren.

Als je ook zin hebt om Lier te ontdekken kan je terecht op www.toerismelier.be en op www.city-golf.be. Joyce en Leen lunchen in het gezellige restaurant De Gekrulde Zinnen. De openingsuren vind je op www.degekruldezinnen.be.

Olmense Zoo

Als je gek bent van dieren, moet je zeker eens langs gaan in de Olmense Zoo. Breng een bezoekje aan het berenbos, de Savanne, de grote wandelvolière of bewonder één van de tientallen katachtigen die het park rijk is. Zo kan je er zeldzame witte tijgers ontdekken en sinds kort ook enkele giraffen!

Voor meer informatie kan je terecht op www.olmensezoo.be.

Bobbejaanland
Zin om de longen uit je lijf te schreeuwen? Dan is een dagje Bobbejaanland een aanrader. Dit attractiepark werd opgestart door wijlen muzikant Bobbejaan Schoepen en is een absolute must als je houdt van snelheid! Test de Sledge Hammer, de Typhoon of de Dreamcatcher! Maar ook voor de kleinere gasten zijn er tientallen leuke attracties! 

Op www.bobbejaanland.be vind je alle  nodige informatie. 

Ontdek meer over Club Camping

Nieuwe fragmenten

Club camping programma info

Als presentatrice van Club Camping trekt Joyce Beullens er op uit om de mooiste vakantiebestemmingen in Europa te ontdekken. Joyce settelt zich elke week op een nieuwe zonnige bestemming. Ze logeert telkens op een heuse luxecamping. Van daaruit gaat ze de streek verkennen: mondaine badplaatsen, ongerepte natuur, pittoreske dorpjes, spannende sportactiviteiten... Om zich helemaal onder te dompelen in de plaatselijke gewoontes en cultuur, staat er ook een snuifje  gastronomie op het programma.  Een lokale chef demonstreert de bereiding van een typisch streekgerecht en Joyce proeft graag al die lekkernijen. Tussen de cultuur en het avontuur geniet Joyce van luxe en comfort op de camping. En dat doet ze niet alleen. Elke week neemt ze een Vlaams gezin mee op sleeptouw die samen met haar activiteiten op en buiten de camping gaan uitproberen.

Extra