Camping La Torre del Sol, Mont Roig

29/12/2011 - 18:09

Deze week is Joyce in Spanje! Ze logeert er op de familiecamping La Torre del Sol, die gelegen is aan een prachtig zandstrand. Tijd dus voor zon, zee en palmbomen!De ruige kust van de Costa Brava staat bekend als een van de mooiste kusten van Spanje. Het zuidelijke uiteinde van deze kustlijn bestaat uit zeer toeristische badplaatsen zoals Lloret de Mar, Calella en Blanes. Maar buiten die drukke toeristische trekpleisters biedt de Costa Brava ook heel wat rustige stranden en indrukwekkende natuur.

Meer informatie kan je vinden op www.mont-roig.cat

Barcelona
Wie Barcelona zegt, zegt Gaudi, wie Gaudi zegt, zegt la Sagrada Familia. Maar Joyce gooit het over een andere boeg en ontdekt de minder bekende plaatsjes van de stad. Dit doet ze met Nederlander Gerton die al jaren in de stad woont en ze werkelijk tot in de details kent. Ze wandelen langs pittoreske pleintjes en  vinden onbekende Gaudi-pareltjes.

Als je meer wil weten over de onbekende hoekjes van Barcelona, dan kan je terecht op www.orangemonkeytours.com

PortAventura
Niet ver van de camping vind je het attractiepark PortAventura. Dit park is gigantisch en heeft dan ook voor iedereen wat te bieden. Voor de allerkleinsten is er een leuke Sesamstraathoek, voor de tieners wisselt de ene stoere rollercoaster de andere af. 

Op www.portaventura.es kan je kijken wat er nog meer te beleven valt in het park. 

Ontdek meer over Club Camping

Nieuwe fragmenten

Club camping programma info

Als presentatrice van Club Camping trekt Joyce Beullens er op uit om de mooiste vakantiebestemmingen in Europa te ontdekken. Joyce settelt zich elke week op een nieuwe zonnige bestemming. Ze logeert telkens op een heuse luxecamping. Van daaruit gaat ze de streek verkennen: mondaine badplaatsen, ongerepte natuur, pittoreske dorpjes, spannende sportactiviteiten... Om zich helemaal onder te dompelen in de plaatselijke gewoontes en cultuur, staat er ook een snuifje  gastronomie op het programma.  Een lokale chef demonstreert de bereiding van een typisch streekgerecht en Joyce proeft graag al die lekkernijen. Tussen de cultuur en het avontuur geniet Joyce van luxe en comfort op de camping. En dat doet ze niet alleen. Elke week neemt ze een Vlaams gezin mee op sleeptouw die samen met haar activiteiten op en buiten de camping gaan uitproberen.

Extra