Camping Droomgaard, Kaatsheuvel

03/02/2012 - 16:45

Joyce trekt deze week naar onze Noorderburen. Ze verblijft in het Nederlandse Kaatsheuvel op Camping Droomgaard. Deze camping heet maar liefst vijf sterren en ligt in een prachtige omgeving die tal van natuurgebieden rijk is. In de direct nabijheid vind je ook verschillende cultuursteden die ook zeker een bezoekje waard zijn. 
Op www.vvvkaatsheuvel.nl vind je alles wat je wil weten over deze streek. 

's Hertogenbosch

's Hertogenbosch is de hoofdstad van Noord-Brabant en werd vorig jaar uitgeroepen tot meest gastvrije stad van Nederland. De gezelligheid en het intieme karakter zijn dan ook de trots van de stad, die tevens feilloos een historische ambiance combineert met een modern karakter. Op de Segway verkent Joyce de stad en ontdekt ze een plaatselijke specialiteit: de Koekwaus. 

Meer informatie vind je op de onderstaande websites: www.vvvdenbosch.nl, www.broodspecialist.nl, www.binnendieze.nl en www.segwaybooking.com.

De Efteling
Vlakbij camping Droomgaard ligt het sprookjespark de Efteling. Dit park is meer dan 60 jaar geleden ontworpen door de bekende kunstenaar Anton Pieck. Hij legde de basis voor de feeërieke sfeer die er hangt. Het park is een waar ontdekkingsparadijs voor groot en klein. 
Voor meer informatie kan je terecht op www.efteling.com.

Picknickboot

Als je eens op een originele manier wil lunchen, kan je in Breda terecht op de picknickbootjes. Deze vrolijke kleurrijke bootjes nemen je mee in een wereld van kabbelend water, mooie treurwilgen, duizenden waterlelies en tientallen eendjes. En ondertussen geniet je van een lekkere picknick. 
Ook zin om te gaan varen? Kijk dan op www.picknickboot.nl.

Zaterdag 4 februari om 17.45

Ontdek meer over Club Camping

Nieuwe fragmenten

Club camping programma info

Als presentatrice van Club Camping trekt Joyce Beullens er op uit om de mooiste vakantiebestemmingen in Europa te ontdekken. Joyce settelt zich elke week op een nieuwe zonnige bestemming. Ze logeert telkens op een heuse luxecamping. Van daaruit gaat ze de streek verkennen: mondaine badplaatsen, ongerepte natuur, pittoreske dorpjes, spannende sportactiviteiten... Om zich helemaal onder te dompelen in de plaatselijke gewoontes en cultuur, staat er ook een snuifje  gastronomie op het programma.  Een lokale chef demonstreert de bereiding van een typisch streekgerecht en Joyce proeft graag al die lekkernijen. Tussen de cultuur en het avontuur geniet Joyce van luxe en comfort op de camping. En dat doet ze niet alleen. Elke week neemt ze een Vlaams gezin mee op sleeptouw die samen met haar activiteiten op en buiten de camping gaan uitproberen.

Extra