Camping Domaine du Colombier, Frejus

Zonovergoten stranden, rotsachtige kustlijnen en heel veel luxe. Deze week bezoekt Joyce de Côte d'Azur! Joyce verblijft er op viersterrencamping Domaine du Colombier. Dit is een echte familiecamping die alles in huis heeft om zowel jong als oud een fantastische vakantie te bezorgen. Modaine badplaatsen zoals Cannes en Saint Tropez zijn vlakbij en zijn de perfecte locatie om je te vergapen aan peperdure wagens en onvoorstelbaar grote jachten. Maar de idee dat alleen the rich and famous hier terecht kunnen is onterecht, iedereen is hier welkom!

Surf naar www.frejus.fr en  www.rendezvousenfrance.com om alles te weten te komen over reizen naar de de Côte d'Azur en Frankrijk. 

Deux Chevaux
Joyce trekt er op uit met een stukje Franse geschiedenis, een deux chevaux. De deux chevaux of het geitje werd in de jaren 40 ontworpen als goedkope auto voor de gewone man die het ruige Franse platteland moest trotseren. 

Op www.escapadeuche.com vind je nog veel meer informatie!

Antibes
Antibes is één van de kleinere badsteden aan de Azurenkust, maar zeker een bezoekje waard! De stad beschikt over een gezellig historisch centrum, een kustbaai en een haven waar de grootste jachten ter wereld liggen aangemeerd. De Vlaamse Nicole leidt Joyce rond en bezoekt met haar een plaatselijke absintbar. 

Alle informatie over Antibes vind je op www.antibesjuanlespins.com. De absintbar is gelegen op de  Cours Massena 25b in het centrum van Antibes.

Restaurant
Joyce laat zich culinair in de watten leggen in een plaatselijk visrestaurant dat wondermooi gelegen is in een kleine baai vlakbij de camping. 

Bezoek www.plagedelatortue.fr om je tafeltje te reserveren!