Zien we Niels Destadsbader en Koen Wauters binnenkort in de boksring?

26/04/2018 - 11:30

Nu donderdag 26 april boksen Laura Tesoro, Astrid Coppens, Andy Peelman en Sieg De Doncker de finale bij de lichtgewichten in Boxing Stars bij VTM. Zanger, presentator en acteur Niels Destadsbader kwam samen met zijn collega Koen Wauters supporteren voor Laura. Bloedneuzen, schouders uit de kom en gebroken ribben. Er gebeurt veel in de boksring, maar Niels vindt het allemaal niet zo erg: “Ik weet niet wat er nog allemaal gaat gebeuren, maar twee knappe vrouwen die tegen elkaar vechten, ik denk dat ik daar wel tegen kan (lacht).” Hij solliciteert zelfs om zelf eens in de ring te kruipen … tegen Koen: “Ik zei daarnet tegen Koen: wij hebben zo een beetje dezelfde postuur, Koen is ook heel sportief en we zijn ongeveer even groot. Hij weegt wel iets minder dan ik, maar ik zou het een toffe match vinden.” Koen had meteen ook zijn antwoord klaar: “Zo’n bebloede babyface, dat moet toch fantastisch zijn (lacht).”

Ontdek meer over Boxing Stars

Nieuwe fragmenten

Meer over 'Boxing Stars'

Welke BV mept de andere uit de ring? Het geslaagde openingsgala van CAZ was maar een opwarmer. Nu wordt het menens, want in het voorjaar duikt een hele reeks bekende Vlamingen in de ring om zich te meten met één van hun collega’s. Natalia neemt alvast de handschoen op. She has only just begun to fight. Wie zal volgen? Wie zal zich kronen tot de bokskampioen van VTM? 

“Als fervente Rocky fan en dochter van een amateurbokser, lijkt het me ongelooflijk cool om eens in de ring te staan!” - Natalia

Vrouwen

Mannen