Wie wint de finale bij de zwaargewichten?

30/04/2018 - 09:43

Het gaat hard tegen hard in de finale van de zwaargewichten. Bij de mannen moet Kamal Kharmach in de ring opboksen tegen spierbundel Bill Barberis. Kamal zette in zijn eerste wedstrijd Erik Goossens opzij en Bill won zijn kamp tegen ex-tienkamper Hans Van Alphen nadat de wedstrijd werd stopgezet wegens een schouderblessure van Hans. Bij de vrouwen boksen Marie Verhulst en Hilde De Baerdemaeker op het scherpst van de snee. Marie schakelde na een spannende eerste kamp niemand minder dan Natalia uit. Hilde mepte Eline De Munck naar huis. Maar wie wordt uiteindelijk dé ultieme Boxing Star?

Ontdek meer over Boxing Stars

Nieuwe fragmenten

Meer over 'Boxing Stars'

Welke BV mept de andere uit de ring? Het geslaagde openingsgala van CAZ was maar een opwarmer. Nu wordt het menens, want in het voorjaar duikt een hele reeks bekende Vlamingen in de ring om zich te meten met één van hun collega’s. Natalia neemt alvast de handschoen op. She has only just begun to fight. Wie zal volgen? Wie zal zich kronen tot de bokskampioen van VTM? 

“Als fervente Rocky fan en dochter van een amateurbokser, lijkt het me ongelooflijk cool om eens in de ring te staan!” - Natalia

Vrouwen

Mannen