Sieg De Doncker vs. Andy Peelman

26/04/2018 - 21:35

Bij de mannen is het uitkijken naar de lichtgewichtenfinale tussen Sieg De Doncker en Andy Peelman. Sieg stootte door naar de finale nadat hij Faroek Özgünes uitschakelde met een technisch KO. Andy had een stevige kluif aan Oscar Willems, maar won uiteindelijk in drie rondes. Haalt Andy’s techniek het van de kracht van Sieg? “Ik wil heel graag met de ‘Boxing Stars-belt’ naar huis”, zegt Sieg zonder verpinken. Maar ook Andy heeft slechts één doel voor ogen: “Ik wil die fucking gordel aan mijn buik hebben, zo simpel is het.”

Ontdek meer over Boxing Stars

Nieuwe fragmenten

Meer over 'Boxing Stars'

Welke BV mept de andere uit de ring? Het geslaagde openingsgala van CAZ was maar een opwarmer. Nu wordt het menens, want in het voorjaar duikt een hele reeks bekende Vlamingen in de ring om zich te meten met één van hun collega’s. Natalia neemt alvast de handschoen op. She has only just begun to fight. Wie zal volgen? Wie zal zich kronen tot de bokskampioen van VTM? 

“Als fervente Rocky fan en dochter van een amateurbokser, lijkt het me ongelooflijk cool om eens in de ring te staan!” - Natalia

Vrouwen

Mannen